Welkom bij Lichtbakjes.nl

TransportenA-Solutions productiebedrijf voor Lichtbakjes voor in de Truck, Vans, Trekkers of Bestelauto's...

Welkom op onze website!

  1. Van je hobby je werk maken. Henk Portena doet dit z’n hele leven al. Ooit begonnen met een eigen rijschool en nu al vele jaren met trots een transportonderneming. Het onderhoud van de vrachtwagens doen Henk en zijn zoons zelf. Henk bedenkt zo nu en dan nieuwe creaties voor in en om de vrachtwagen. Toen hij lichtbakjes maakte voor zijn eigen truck, kwamen er zo nu en dan geïnteresseerden die zich afvroegen waar hij toch die lichtbakjes vandaan had. Henk vertelt dan met enige trots dat hij deze zelf maakt. Hier is het verhaal ‘lichtbakjes’ begonnen. De naamsbekendheid en reclame van kopers op Sociaal Media heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen aankloppen bij Henk voor de lichtbakjes. Deze website vertelt u alles wat u moet weten voor uw eigen lichtbakjes. Henk is de moeilijkste niet, er is veel mogelijk. Lees verder voor onder andere de procedure, speciale verzoeken en de afwikkeling.

Lichtbakjes bestellen kan ook via:

Facebook:

http://www.facebook.com/lichtbakje/ 

 Mail: Sales@transportena.nl

 Telefoon:  +31623970907


Op de Facebook pagina staan verschillende reviews en foto’s van eerder ontworpen lichtbakjes.

Een standaard lichtbakje heeft de volgende afmetingen: 170 mm x 170 mm.

Voor de sticker uitvoering kun je zelf ontwerpen maar als wij dat moeten verzorgen dan spreek je over maatwerk!
Voor maatwerk moet u echter wel rekening houden met extra kosten, dat is om van het standaard af geweken wordt om een eigen ontwerp mogelijk te maken. Dit word wel uitvoerig met de producent doorgenomen.

Een JPEG of JPG formaat afbeelding >200kb of een EPS Formaat deze kan eenvoudig door onze stickermaker worden bewerkt op wens van de klant.

Van internet zijn diverse afbeeldingen te downloaden maar vaak niet duidelijk dus kijk goed naar de pixels! dit zie je echt terug op de sticker!
Wat betreffend het lampje, hou  het bij een 3 watt T10 fittingkje!! 5 watt wordt te warm en is te vel.. het kan 12 volt of 24 volt na gelang de voeding op het lampje.. en eenvoudig verwisselen!

De prijzen zijn €49,90 incl. BTW voor het standaard lichtbakje. (per stuk)


BTW Factuur kan mee worden gestuurd...

Standaard lichtbakje is uitgevoerd met een beklede stof (diverse kleuren mogelijk.)


Let op !!   dit is met aansluiting materiaal, en met 2 zuignapjes per lichtbakje door middel van 2 gaatjes in de glasplaat gemaakt..

               

Verzendkosten zijn € 8,95 per bestelling.

Het totaal bedrag kan worden overgemaakt op: 

Er kan ook via een tikkie betaald worden!        


 

IBAN: NL29ABNA 0494195444
T.n.v.:  Transportena-Solutions
BIC : ABNANL2A 
ABN – Amro Bank te Sneek.